Våra tjänster

FASTIGHETSSERVICE

  
Genom att sluta ett avtal med oss så får ni som kund en trygghet, vi gör vecko tillsyner av er fastighet och åtgärdar det som behövs. Ni får givetvis en veckorapport av protokollet från vecko tillsynen som gjorts. Skulle ni upptäcka fel mellan 2 tillsyner så gör ni lätt en felanmälan här på hemsidan eller kontaktar oss via telefon.
 
 
 

TRÄDGÅRD

 
Skötsel och underhåll av trädgårdar och fastigheter åt privatkunder, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar året runt är våra huvudsysslor.
Vi anlägger och underhåller trädgårdar och parkytor ALLT EFTER KUNDENS ÖNSKEMÅL, och vi försöker så långt det är möjligt att arbeta med naturmaterial för att få ett vackert och lättskött resultat.
 
Naturligtvis är ÅTERVINNING och MILJÖTÄNKANDE en stor del av vårt jobb!!!
Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och ställer därför höga krav på oss själva och våra underleverantörer.

MASKINSOPNING

 

Med våra 3 olika sopmaskiner så finns det inget uppdrag som är för stort eller för litet. Vi sköter flisupptagningen efter vintern, underhållssopning under barmarkssäsong samt lövsopningen till hösten.

 

SNÖRÖJNING

 

Vi har 4 snöröjningsfordon som ständigt står med jour under vintersäsong för att snabbt röja undan snön och halkbekämpa för att underlätta för er när ni ska till jobbet på morgonen. För oss är det viktigt att ni som kund känner att det är säkert att vistas ute även när det är halt ute.